Kumpulan Lirik Lagu Lagu Terlengkap dan Terupdate. Lirik Lagu Manca, Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Daerah, Lirik Lagu Pop, Lirik Lagu Rock

Sabtu, 10 April 2010

Lirik Lagu: Anton Feat Sule - Talak Tilu

6 komentar :

Mana ngenah ngenah ngenah teuingBatin seuri di tambelarkeun
Pamajikan teu eling-eling
Aduh alah ieung
Sabodo teuing

Indit isuk kurunyungna subuh
Sirah jangar mukakeun tulak
Henteu robah teu eling-eling
Aduh alah ieung
Nyusahkeun aing

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Majan ngora keneh
Majan urang kes batian
Duh aing serahkeun
Aing maneh kimpoi deui

Henteu butuh awewe curaling
Boga rasa sok ieu aing
Kasalaki wani nampiling
Aduh alah ieung
Siga ucing gering

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Majan ngora keneh
Majan urang kes batian
Duh aing serahkeun
Aing maneh kimpoi deui

Henteu butuh awewe curaling
Boga rasa tah ieu aing
Kasalaki wani nampiling
Aduh alah ieung
Siga ucing gering

Mana ngenah ngenah ngenah teuing
Batin seuri di tambelarkeun
Pamajikan teu eling-eling
Aduh alah ieung
Sabodo teuing

Indit isuk kurunyungna subuh
Sirah jangar mukakeun tulak
Henteu robah teu eling-eling
Aduh alah ieung
Nyusahkeun aing

Rap:
Cing cangkeling manuk cingkleung cindeten,
Blos ka kolong bapa satar buleneng,
Cing geura eling ngarah teu ditamelarkeun,
Pasti dirojong ngarah hirup teu baluang

Ding ding kiripit
Tulang bajing kacapit
Kacapit ku bulu pare
Bulu pare seuseukeutna
Jol pa dalang, Jol pa dalang,
Jol pa dalang mawa randa kawinkeun

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Majan ngora keneh
Majan urang kes batian
Duh aing serahkeun
Aing maneh kimpoi deui

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Majan ngora keneh
Majan urang kes batian
Duh aing serahkeun
Aing maneh kimpoi deui

Lirik lagu by Lirik Lagu: Anton Feat Sule - Talak Tilu
Posting by Kumpulan Lirik Lagu
Denpasar. Sabtu, 10 April 2010

6 komentar :

  1. liriknya versi sule ga kaya gitu kaleeeeeeeee..............

    BalasHapus
  2. wah salah ya bos??oke saya revisi deh!!

    BalasHapus
  3. Mantaph gan...!! sudah benar itu lagunya gan...

    BalasHapus
  4. Rasanya yang ini yang lebih tepat:

    Cing cangkeling manuk cingkleung cindeten,
    Blos ka kolong bapa satar buleneng,
    Cing geura eling ngarah teu ditamelarkeun,
    Pasti dirojong ngarah hirup teu baluang

    Ding ding kiripit
    Tulang bajing kacapit
    Kacapit ku bulu pare
    Bulu pare seuseukeutna
    Jol pa dalang, Jol pa dalang,
    Jol pa dalang mawa randa kawinkeun

    BalasHapus
  5. makasih revisinya om, ntar saya edit!!

    BalasHapus
  6. Komentar ini telah dihapus oleh administrator blog.

    BalasHapus