Kumpulan Lirik Lagu Lagu Terlengkap dan Terupdate. Lirik Lagu Manca, Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Daerah, Lirik Lagu Pop, Lirik Lagu Rock

Senin, 14 Oktober 2013

Lirik Lagu: Candra Banyu - Ngelali

Tidak ada komentar :
Nama:Kumpulan Lirik
Email:[email protected]
Data Lagu:
Judul Lirik:Candra Banyu - Ngelali
Upload Image:Candra Banyu - Ngelali.jpg
Lirik Lagu:Bengi iki, isun ngengeti
Ngengeti riko, hang wis ngelali
Sun pageri, lan sun rumati
Dung wis mekar riko ngelali

reff :
Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong nduwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki,
Kadung sun ngenget-ngengeti
Duh gusti nopo ndiko nggawe urip isun gedigi

Isun wis sing percoyo, ambi omongan riko
Bengen nyumbar suworo,
Isun riko gawe loro, isun wis sing percoyo

Bengi iki, isun ngengeti
Ngengeti riko, hang wis ngelali
Sun pageri, lan sun rumati
Dung wis mekar riko ngelali

reff :
Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong nduwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki,
Kadung sun ngenget-ngengeti
Duh gusti nopo ndiko nggawe urip isun gedigi

Isun wis sing percoyo, ambi omongan riko
Bengen nyumbar suworo,
Isun riko gawe loro, isun wis sing percoyo
Visitor IP: 180.253.89.243

Powered by EmailMeForm




Lirik lagu by Lirik Lagu: Candra Banyu - Ngelali
Posting by Kumpulan Lirik Lagu
Denpasar. Senin, 14 Oktober 2013

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar