Kumpulan Lirik Lagu Lagu Terlengkap dan Terupdate. Lirik Lagu Manca, Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Daerah, Lirik Lagu Pop, Lirik Lagu Rock

Kamis, 19 Februari 2015

JHF - Jula juli Lolipop

Tidak ada komentar :

Reff : 2x
Ngemut permen, permen lolipop
Bunder tur gepeng rasane legi
Kepengen mbeken pengen dadi ngetop
Karyane laris tur senine mati

Jaman saiki kabeh do blereng matane
Podo nuruti pasar opo pesenan
Ngene wis dadi coro nggo golek pangan e
Seni ra penting sing panting entuk duit e

Inspirasine wis ilang dipendhem mati
Roso solidaritas e wis podo lali
Karya seni kontemporer jaman saiki
Mung koyo mutmutane ning ilat kroso legi

Sing dituju nilai rupiah lan dolar e
Golek coro ben payu laris dagangan e
Karya senine lali nggambarke rakyat e
Rakyat sing urip sengsoro apes nasib e

Reff : 2x
Ngemut permen, permen lolipop
Bunder tur gepeng rasane legi
Kepengen mbeken pengen dadi ngetop
Karyane laris tur senine mati

Ono kancaku sing kepengen dadi artis
Pancen dasar bocah e senengane narsis
Banjur tingkah polah e mung sing manis-manis
Malah koyo permen rasane kringis-kringis

Nek tak pikir-pikir kok koyo tukang kayu
Mung waton ngemali Opo-opo sing payu
Seni saiki nurut i pasar sing mlaku
Dadi bakulan asal tau sama tau

Soyo suwe dodolan e kok soyo payu
Tambah sugih wong e urip e tambah maju
Omah e dadi gedhong dicet werna biru
Gedhe magrong-magrong kamar e ono pitu... (woluu)

Reff : 2x
Ngemut permen, permen lolipop
Bunder tur gepeng rasane legi
Kepengen mbeken pengen dadi ngetop
Karyane laris tur senine mati

Jaman mbiyen iseh ngonthel numpak pit onta
Saiki wis numpak mobil gedhe tur dowo
Tuku opo-opo ra perlu ndelok rego
Padahal ndisek sering njaluk aku sego

Jaman semono iseh ramah karo aku
Kok saiki sikap e malih dadi kaku
Ganti hape nganggo hape tipe terbaru
Senengane mung mblonjo ro mlaku-mlaku...(asuuu)

Omah e ra mek diparani bos kagol
Takon opo ono karya sing siap didol
Karya seni koyo dagangan jenang dodol
Seni kok soyo mawut wis modhol-modhol

Reff : 4x
Ngemut permen, permen lolipop
Bunder tur gepeng rasane legi
Kepengen mbeken pengen dadi ngetop
Karyane laris tur senine mati

Lirik lagu by JHF - Jula juli Lolipop
Posting by Kumpulan Lirik Lagu
Denpasar. Kamis, 19 Februari 2015

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar