Kumpulan Lirik Lagu Lagu Terlengkap dan Terupdate. Lirik Lagu Manca, Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Daerah, Lirik Lagu Pop, Lirik Lagu Rock

Kamis, 19 Februari 2015

Rotra - Mbayar SPP (ft. Jahanam)

Tidak ada komentar :

Wes seprene kudu wes wayahe bayar SPP,.
Murid liane wes podo bayar gari dewek'e.,.
Bali neng ngumah matur bapak ibune,.
Njaluk duwet go bayar SPP ceritane.,.

Di rewangi mbesengut, raine ro mrengut.,.
Njaluk duwet atine kro ndersulo.,.
Podo nek ra mbayar mengko yo di DO .,.
Mbasan wes entok duwet e lah malah koyo ngono.,.,

La piye to,, dasare bocahe ra toto,,.
Duwet SPP Malah nggo Mabok karo konco konco,.
Ra miker wong tuo le ngolek nganti ngoyo.,.,
Nganti ngelus dodo utang tonggo tonggo,.,.

Reff :
Dadi bocah ojo mung,,
mabok wae ra mikir,,
piye bapak ibune,,, le podo nyambut gawe,.,

Mabok wae kue wes pancen gaweane.,.,
Ragate urunan ngompasi njaluki konco kancane.,.,
Nek perlu duwet SPP dinggo putu show,..
Ra mikir wong tuo le ngolek,..,.
Mane mane mane,.,.

Centong mung bocahe rodo suwong,..
Ora mutus we,,dijak omong ra tau nyambung,.
Wes nek sekolah mbolosan,,ora tau sinau
0no pelajaran malah di tinggal turu,.,.

Ora gagas, ra mikir ono bu guru,.
Gurune nesu nesu banjur dikon metu,.
Mbatine bocahe malahan "asik tenan ora milu pelajaran",.,

Mending mbolos wae malah kepenak,.
Sekolah ora di ati ati mergane ora genah,.,.
Walah le koe arep dadi opo,,,
Nek arep tumindak ngiwo , malah mesak ke wong tuo,.,.

Lirik lagu by Rotra - Mbayar SPP (ft. Jahanam)
Posting by Kumpulan Lirik Lagu
Denpasar. Kamis, 19 Februari 2015

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar