Kumpulan Lirik Lagu Lagu Terlengkap dan Terupdate. Lirik Lagu Manca, Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Daerah, Lirik Lagu Pop, Lirik Lagu Rock

Selasa, 24 Mei 2016

NDX a.K.a Familia - Sayang

Tidak ada komentar :

Intro :
Sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku 

Rap :
wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
do pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sing tak wanti-wanti

malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresnoku demi lanangan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso! lilo...

Bridge :
Meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno ningmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

 Reff :
Sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku 

Rap :
Hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur

sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu
back to Bridge - Reff

Rap :
sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

aku marang sliramu do ragu ning atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya sampai akhir hayat ini

back to Bridge - Reff

Percoyo opo pepujamu...
Cintaku tetap abadi ...



Lirik lagu by NDX a.K.a Familia - Sayang
Posting by Kumpulan Lirik Lagu
Denpasar. Selasa, 24 Mei 2016

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar