Kumpulan Lirik Lagu Lagu Terlengkap dan Terupdate. Lirik Lagu Manca, Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Daerah, Lirik Lagu Pop, Lirik Lagu Rock

Senin, 06 Juni 2016

NDX a.K.a Familia - Pucuke Asmoro (feat. Intan Rahma)

Tidak ada komentar :

Intro by Intan:
ra nyongko aku ra ngiro
yen sliramu gampang kegodho wanito
nggetuni... anggonku nglanggati
tresnamu lamis jebul mung ono lathi

Bridge:
lantip ono pangucap
cidro anggonanmu janji
kangmas cobo jelasno
opo aku... salah panompo

Intro by NDX:
cah ayu ojo mbok terusno
sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo
tresnoku iki yo mung kowe
ra ono niatan golek wanito liyane

tulus suci tresnaku
yo mung ono nggo sliramu
uwes ono eluhmu
mbrebes mili ono pipi kuwi

Reff :
tekan pucuke asmoro
tresnaku soyo ngremboko
mugo bisa sak langiyo
kowe lan aku tekan bebrayan

tekan pucuke asmoro
tresnaku soyo ngremboko
mugo bisa sak langiyo
kowe lan aku tekan bebrayan

Back to Bridge (Intan)...
Back to Reff (ndx & intan)...



Lirik lagu by NDX a.K.a Familia - Pucuke Asmoro (feat. Intan Rahma)
Posting by Kumpulan Lirik Lagu
Denpasar. Senin, 06 Juni 2016

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar