Kumpulan Lirik Lagu Lagu Terlengkap dan Terupdate. Lirik Lagu Manca, Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Daerah, Lirik Lagu Pop, Lirik Lagu Rock

Rabu, 09 November 2016

NDX a.K.a Familia - Loro Ati (Part 2) feat Eka Martha

Tidak ada komentar :

mas.. mbiyen kelopo sing tak tandur
wes tukul godhonge wes dadi janur
janur sing semampir ono ng ngarep omahmu
nanging nyatane...
le nyanding kowe dudu awakku mas..

wes dek..
lilakno kangmas
kangmas ngerti roso tresnomu
nanging arep piye meneh, kabeh iki wes dalane
kangmas lungo dek, (ojo mas..)
kangmas lungo dek, (ojo...)

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

opo ora eling mbiyen karo aku
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
nanging saiki... kowe tego mblenjani janji
lorone ati... iki ra bakal tak baleni

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

kowe pancen tego
medot talining asmoro
lorone ati nganti ra biso ditambani
tresnaku iki... ora bakal direstuni
nyang wong tuomu... nganti tekan aku mati

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

pangapurane dek...
aku wes ninggal kowe
fudu karepku, mung manut bapak ibu
kabeh mau gawe cidro ng atimu 
mergane aku dijodokke wong tuoku

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

Lirik lagu by NDX a.K.a Familia - Loro Ati (Part 2) feat Eka Martha
Posting by Kumpulan Lirik Lagu
Denpasar. Rabu, 09 November 2016

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar