Kumpulan Lirik Lagu

Kumpulan Lirik Lagu Lagu Terlengkap dan Terupdate. Lirik Lagu Manca, Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Daerah, Lirik Lagu Pop, Lirik Lagu Rock

Rabu, 09 November 2016

NDX a.K.a Familia - Loro Ati (Part 2) feat Eka Martha

Tidak ada komentar :

mas.. mbiyen kelopo sing tak tandur
wes tukul godhonge wes dadi janur
janur sing semampir ono ng ngarep omahmu
nanging nyatane...
le nyanding kowe dudu awakku mas..

wes dek..
lilakno kangmas
kangmas ngerti roso tresnomu
nanging arep piye meneh, kabeh iki wes dalane
kangmas lungo dek, (ojo mas..)
kangmas lungo dek, (ojo...)

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

opo ora eling mbiyen karo aku
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
nanging saiki... kowe tego mblenjani janji
lorone ati... iki ra bakal tak baleni

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

kowe pancen tego
medot talining asmoro
lorone ati nganti ra biso ditambani
tresnaku iki... ora bakal direstuni
nyang wong tuomu... nganti tekan aku mati

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

pangapurane dek...
aku wes ninggal kowe
fudu karepku, mung manut bapak ibu
kabeh mau gawe cidro ng atimu 
mergane aku dijodokke wong tuoku

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

Jumat, 16 September 2016

NDX A.K.A - Kau Tercipta Bukan Untukku

Tidak ada komentar :

Intro :
Ealah dekk.. Dekk
Piyee iki...
Jare lungo dilit ?
Eee... jebule malah sue
Bali ngono iseh tresno aku, aku seneng
Muleh-muleh wes rabi
Piye dek perasaanmu nek dadi aku?
Hancur ra? hancur to? Lha yo hancur
Ahhh... Jan...

Kan ku bawa wajahmu
Kan ku bawa namamu
Ku ingin tidur dan bermimpi malam ini
Di sini di kamar ini
Sendiri melintas sepi
Ku usut masam rambut dan gaun malam ku tak perduli
Disana engkau berdua
Disini aku yang sendiri
Disana engkau tersenyum
Disini aku yang menangis

Reff :
Jangankan untuk bertemu
Memandang pun saja sudah tak boleh
Apalagi bernyanyi bersama bagai hari lalu
Jangankan mengirim surat
Menitip salam pun sudah tak boleh
Ternyata memang kau tercipta bukan untukku... Wouoo...

Rap :
Aku ra iso nglalekke karo kenanganmu
Sek biyen tak ukir ono ning njero atiku
Senajan loro batin iki mergo aku tok apusi
Jare lungo dilit muleh-muleh kowe uwes rabi
Opo wes koe ra perduli karo awakku
Poyo tego banget mblejani janji sucimu
Opo mergo aku ora duwe bondo
Aku tok tinggal dewe, koe lekas lungo
Pendak dino aku urip gur dewean
Arep ngopo ngopo malah dadi gur memengan
Ra ono sek sayang, ra ono sek perhatian
Arep madang biyen mesti dielekke
Arep turu biyen mesti didongakke
Saikine kur aku iso ngenteni pisahmu
Bojomu dipegat terus kowe karo aku
Tak buktekke setiaku padamu

Reff :
Jangankan untuk bertemu
Memandang pun saja sudah tak boleh
Apalagi bernyanyi bersama bagai hari lalu
Jangankan mengirim surat
Menitip salam pun sudah tak boleh
Ternyata memang kau tercipta bukan untukku... Wouoo...

Rap :
Rabakal aku ro kowe iso nganti ketemu
Ndelok foto ayumu, aku dadi kelingan sliramu
Nanging aku ro kowe wes bedo dalane
Ibarate bocah cebol arep gayuh lintang
Aku ora mungkin, aku ora iso
Nyanding sliramu nganti tekan towo
Nanging aku janji setia ro kowe
Walaupun kowe wes duwe liyane
Aku uwes lilo
Aku uwes pasrah
Kenyataane aku ro kowe uwes pisah
Yowes ora popo
Mugo mugo wae koe seneng ro wonge
Aku nangis neng kene
Neng kamarku iki
Sek iso dadi seksi
Perjalan cintaku cukup sampai disini
Aku tak kan lagi berharap yang sudah terjadi
Karena semua ini seperti realita mimpi

Reff :
Jangankan untuk bertemu
Memandang pun saja sudah tak boleh
Apalagi bernyanyi bersama bagai hari lalu
Jangankan mengirim surat
Menitip salam pun sudah tak boleh
Ternyata memang kau tercipta bukan untukku... Wouoo...

Ku kan simpan wajahmu
Kan ku ukir namamu
Kan ku buktikan kesetiaanku kepadamu
Liatlah disini sendiri
Merajut hari hari
Bukan kah esok atau lusa
Mati pun aku sendiri

Jangankan untuk bertemu
Memandang pun saja sudah tak boleh
Apalagi bernyanyi bersama bagai hari lalu
Jangankan mengirim surat
Menitip salampun sudah tak boleh
Ternyata memang kau tercipta bukan untukku... Wouoo...


Kamis, 25 Agustus 2016

YURA - Cinta dan Rahasia (ft. Glenn Fredly)

Tidak ada komentar :

Yura :
Terakhir kutatap mata indahmu
Dibawah bintang bintang
Terbelah hatiku
Antara cinta dan rahasia

Ku cinta pada mu namun kau milik
Sahabatku dilema
Hatiku...
Andai ku bisa berkata sejujurnya

Reff:
Jangan kau pilih dia
Pilihlah aku yang mampu mencinta mu lebih dari dia
Bukan ku ingin merebutmu dari sahabat ku
Namun kau tahu
Cinta tak bisa, tak bisa kau salahkan

Glenn :
Ku cinta pada mu
Namun kau milik sahabatku
Dilema hatiku
Andai ku bisa berkata sejujurnya

Yura & Glenn :
Jangan kau pilih dia
Pilihlah aku yang mampu mencinta mu lebih dari dia
Bukan ku ingin merebutmu dari sahabat ku
Namun kau tahu cinta tak bisa tak bisa kau salahkan

Jangan kau pilih dia
Pilihlah aku yang mampu mencinta mu lebih dari dia
Bukan ku ingin merebutmu dari sahabat ku
Namun kau tahu
Cinta tak bisa tak bisa kau salahkan
Tak bisa kau salahkan
Tak bisa kau salahkan


NOAH - Andaikan Kau Datang

Tidak ada komentar :

Terlalu indah dilupakan
Terlalu sedih dikenangkan
Setelah aku jauh berjalan
Dan kau ku tinggalkan

Betapa hatiku bersedih
Mengenang kasih dan sayangmu
Setulus pesanmu kepadaku
Engkau kan menunggu

Andaikan kau datang kembali
Jawaban apa yang kan ku beri
Adakah cara yang kau temui
Untuk kita kembali lagi

Bersinarlah bulan purnama
Seindah serta tulus cintanya
Bersinarlah terus sampai nanti
Lagu ini...ku...akhiri


Senin, 06 Juni 2016

NDX a.K.a Familia - Pucuke Asmoro (feat. Intan Rahma)

Tidak ada komentar :

Intro by Intan:
ra nyongko aku ra ngiro
yen sliramu gampang kegodho wanito
nggetuni... anggonku nglanggati
tresnamu lamis jebul mung ono lathi

Bridge:
lantip ono pangucap
cidro anggonanmu janji
kangmas cobo jelasno
opo aku... salah panompo

Intro by NDX:
cah ayu ojo mbok terusno
sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo
tresnoku iki yo mung kowe
ra ono niatan golek wanito liyane

tulus suci tresnaku
yo mung ono nggo sliramu
uwes ono eluhmu
mbrebes mili ono pipi kuwi

Reff :
tekan pucuke asmoro
tresnaku soyo ngremboko
mugo bisa sak langiyo
kowe lan aku tekan bebrayan

tekan pucuke asmoro
tresnaku soyo ngremboko
mugo bisa sak langiyo
kowe lan aku tekan bebrayan

Back to Bridge (Intan)...
Back to Reff (ndx & intan)...