Kumpulan Lirik Lagu

Kumpulan Lirik Lagu Lagu Terlengkap dan Terupdate. Lirik Lagu Manca, Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Daerah, Lirik Lagu Pop, Lirik Lagu Rock

Selasa, 18 April 2017

NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

Tidak ada komentar :

pancene koe pabu nuruti ib*mu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
ono opo kok koe bedo karo aku iki
opo aku salah nek aku tresno koe
po pendak dino atimu enenge gelisah

mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
menang rupo kalah rupo aku ora popo

pancene koe pabu nuruti ib*mu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
koe selingkuh ro konc*ku cerakku iki
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

jaremu nek ra fu koe ora i love you
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

pancene koe pabu nuruti ib*mu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

yonek koe ra iso trimo opo enenge
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
pancen koe konco neng atimu wuto
menang rupo moto bondo kui pancen koe

aku wes ra betah ngrasake sifatmu
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

pancene koe pabu nuruti ib*mu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

pancene koe pabu nuruti ib*mu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

JHF - SEDULUR

Tidak ada komentar :

Reff : 
Awake dewe kabeh sedulur 
Nyawiji siji ing guyub lan rukun 
Tansah ngajeni lan ngopeni 
Gugur gunung hanjaga pakerti 

Sedulur… Sedulur... 
Aja dha udur yo sing akur 
Sedulur… Sedulur… 
Welas asih padha a ditandur 

Verse 1 
Asah tanpa amarah, asih tanpa pamrih 
Asuh supaya tuwuh, pasedulurane kukuh 
Sing wuta dituntun 
Yo dha padha mlaku bareng

Sing lempoh dijunjung 
Merga jagade peteng 
Yen.. liyane ngumbar angkara 
Ben.. dhewe milih nyebarke tresna

Jo dipikir, Jo, Jo, dipikir 
Warna kulit agama, guyub rukun tepaselira 
Yo dho mikir, Yo, Yo, dho mikir
Crah gawe bubrah, rukun gawe sentosa 

Verse 2
Menang dadi areng
Kalah dadi awu 
Marang sedulur 
Rasah dha padu 
Ora sanak - ora kadang
Yen mati melu kelangan 
Agegaman kamanungsan 
Migunani tumraping liyan 
Bedha guru aja nesu 
Bedha bapa ora papa 
Sing penting tunggal tinemu 
Bedha iku kodrate menungsa


Credit to Marzuki Mohammad

Minggu, 11 Desember 2016

Gruvi - Masih Mencintaimu

Tidak ada komentar :

Salah kuputuskan cintamu
Kusesali itu...
Ku pergi meninggalkan dirimu
Kini ku merindukanmu

Sayangku, maafkanlah diriku
Ku tau ku salah menyakitimu
Sayang terimalah aku lagi
Ku masih mencintaimu

Aku memang tak sempurna
Kusadari itu...
Ampuni semua kebodohanku
Ku tak bisa hidup tanpamu

Sayangku, maafkanlah diriku
Ku tau ku salah menyakitimu
Sayang terimalah aku lagi
Ku masih mencintaimu
oow ku masih mencintaimu


Rabu, 09 November 2016

NDX a.K.a Familia - Loro Ati (Part 2) feat Eka Martha

Tidak ada komentar :

mas.. mbiyen kelopo sing tak tandur
wes tukul godhonge wes dadi janur
janur sing semampir ono ng ngarep omahmu
nanging nyatane...
le nyanding kowe dudu awakku mas..

wes dek..
lilakno kangmas
kangmas ngerti roso tresnomu
nanging arep piye meneh, kabeh iki wes dalane
kangmas lungo dek, (ojo mas..)
kangmas lungo dek, (ojo...)

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

opo ora eling mbiyen karo aku
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
nanging saiki... kowe tego mblenjani janji
lorone ati... iki ra bakal tak baleni

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

kowe pancen tego
medot talining asmoro
lorone ati nganti ra biso ditambani
tresnaku iki... ora bakal direstuni
nyang wong tuomu... nganti tekan aku mati

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

pangapurane dek...
aku wes ninggal kowe
fudu karepku, mung manut bapak ibu
kabeh mau gawe cidro ng atimu 
mergane aku dijodokke wong tuoku

cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging... kowe ninggalke aku
kabeh... janjimu mung palsu

Jumat, 16 September 2016

NDX A.K.A - Kau Tercipta Bukan Untukku

Tidak ada komentar :

Intro :
Ealah dekk.. Dekk
Piyee iki...
Jare lungo dilit ?
Eee... jebule malah sue
Bali ngono iseh tresno aku, aku seneng
Muleh-muleh wes rabi
Piye dek perasaanmu nek dadi aku?
Hancur ra? hancur to? Lha yo hancur
Ahhh... Jan...

Kan ku bawa wajahmu
Kan ku bawa namamu
Ku ingin tidur dan bermimpi malam ini
Di sini di kamar ini
Sendiri melintas sepi
Ku usut masam rambut dan gaun malam ku tak perduli
Disana engkau berdua
Disini aku yang sendiri
Disana engkau tersenyum
Disini aku yang menangis

Reff :
Jangankan untuk bertemu
Memandang pun saja sudah tak boleh
Apalagi bernyanyi bersama bagai hari lalu
Jangankan mengirim surat
Menitip salam pun sudah tak boleh
Ternyata memang kau tercipta bukan untukku... Wouoo...

Rap :
Aku ra iso nglalekke karo kenanganmu
Sek biyen tak ukir ono ning njero atiku
Senajan loro batin iki mergo aku tok apusi
Jare lungo dilit muleh-muleh kowe uwes rabi
Opo wes koe ra perduli karo awakku
Poyo tego banget mblejani janji sucimu
Opo mergo aku ora duwe bondo
Aku tok tinggal dewe, koe lekas lungo
Pendak dino aku urip gur dewean
Arep ngopo ngopo malah dadi gur memengan
Ra ono sek sayang, ra ono sek perhatian
Arep madang biyen mesti dielekke
Arep turu biyen mesti didongakke
Saikine kur aku iso ngenteni pisahmu
Bojomu dipegat terus kowe karo aku
Tak buktekke setiaku padamu

Reff :
Jangankan untuk bertemu
Memandang pun saja sudah tak boleh
Apalagi bernyanyi bersama bagai hari lalu
Jangankan mengirim surat
Menitip salam pun sudah tak boleh
Ternyata memang kau tercipta bukan untukku... Wouoo...

Rap :
Rabakal aku ro kowe iso nganti ketemu
Ndelok foto ayumu, aku dadi kelingan sliramu
Nanging aku ro kowe wes bedo dalane
Ibarate bocah cebol arep gayuh lintang
Aku ora mungkin, aku ora iso
Nyanding sliramu nganti tekan towo
Nanging aku janji setia ro kowe
Walaupun kowe wes duwe liyane
Aku uwes lilo
Aku uwes pasrah
Kenyataane aku ro kowe uwes pisah
Yowes ora popo
Mugo mugo wae koe seneng ro wonge
Aku nangis neng kene
Neng kamarku iki
Sek iso dadi seksi
Perjalan cintaku cukup sampai disini
Aku tak kan lagi berharap yang sudah terjadi
Karena semua ini seperti realita mimpi

Reff :
Jangankan untuk bertemu
Memandang pun saja sudah tak boleh
Apalagi bernyanyi bersama bagai hari lalu
Jangankan mengirim surat
Menitip salam pun sudah tak boleh
Ternyata memang kau tercipta bukan untukku... Wouoo...

Ku kan simpan wajahmu
Kan ku ukir namamu
Kan ku buktikan kesetiaanku kepadamu
Liatlah disini sendiri
Merajut hari hari
Bukan kah esok atau lusa
Mati pun aku sendiri

Jangankan untuk bertemu
Memandang pun saja sudah tak boleh
Apalagi bernyanyi bersama bagai hari lalu
Jangankan mengirim surat
Menitip salampun sudah tak boleh
Ternyata memang kau tercipta bukan untukku... Wouoo...