Kumpulan Lirik Lagu

Kumpulan Lirik Lagu Lagu Terlengkap dan Terupdate. Lirik Lagu Manca, Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Daerah, Lirik Lagu Pop, Lirik Lagu Rock

Kamis, 25 Agustus 2016

YURA - Cinta dan Rahasia (ft. Glenn Fredly)

Tidak ada komentar :

Yura :
Terakhir kutatap mata indahmu
Dibawah bintang bintang
Terbelah hatiku
Antara cinta dan rahasia

Ku cinta pada mu namun kau milik
Sahabatku dilema
Hatiku...
Andai ku bisa berkata sejujurnya

Reff:
Jangan kau pilih dia
Pilihlah aku yang mampu mencinta mu lebih dari dia
Bukan ku ingin merebutmu dari sahabat ku
Namun kau tahu
Cinta tak bisa, tak bisa kau salahkan

Glenn :
Ku cinta pada mu
Namun kau milik sahabatku
Dilema hatiku
Andai ku bisa berkata sejujurnya

Yura & Glenn :
Jangan kau pilih dia
Pilihlah aku yang mampu mencinta mu lebih dari dia
Bukan ku ingin merebutmu dari sahabat ku
Namun kau tahu cinta tak bisa tak bisa kau salahkan

Jangan kau pilih dia
Pilihlah aku yang mampu mencinta mu lebih dari dia
Bukan ku ingin merebutmu dari sahabat ku
Namun kau tahu
Cinta tak bisa tak bisa kau salahkan
Tak bisa kau salahkan
Tak bisa kau salahkan


NOAH - Andaikan Kau Datang

Tidak ada komentar :

Terlalu indah dilupakan
Terlalu sedih dikenangkan
Setelah aku jauh berjalan
Dan kau ku tinggalkan

Betapa hatiku bersedih
Mengenang kasih dan sayangmu
Setulus pesanmu kepadaku
Engkau kan menunggu

Andaikan kau datang kembali
Jawaban apa yang kan ku beri
Adakah cara yang kau temui
Untuk kita kembali lagi

Bersinarlah bulan purnama
Seindah serta tulus cintanya
Bersinarlah terus sampai nanti
Lagu ini...ku...akhiri


Senin, 06 Juni 2016

NDX a.K.a Familia - Pucuke Asmoro (feat. Intan Rahma)

Tidak ada komentar :

Intro by Intan:
ra nyongko aku ra ngiro
yen sliramu gampang kegodho wanito
nggetuni... anggonku nglanggati
tresnamu lamis jebul mung ono lathi

Bridge:
lantip ono pangucap
cidro anggonanmu janji
kangmas cobo jelasno
opo aku... salah panompo

Intro by NDX:
cah ayu ojo mbok terusno
sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo
tresnoku iki yo mung kowe
ra ono niatan golek wanito liyane

tulus suci tresnaku
yo mung ono nggo sliramu
uwes ono eluhmu
mbrebes mili ono pipi kuwi

Reff :
tekan pucuke asmoro
tresnaku soyo ngremboko
mugo bisa sak langiyo
kowe lan aku tekan bebrayan

tekan pucuke asmoro
tresnaku soyo ngremboko
mugo bisa sak langiyo
kowe lan aku tekan bebrayan

Back to Bridge (Intan)...
Back to Reff (ndx & intan)...


Selasa, 24 Mei 2016

NDX a.K.a Familia - Sayang

Tidak ada komentar :

Intro :
Sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku 

Rap :
wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
do pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sing tak wanti-wanti

malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresnoku demi lanangan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso! lilo...

Bridge :
Meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno ningmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

 Reff :
Sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku 

Rap :
Hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur

sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu
back to Bridge - Reff

Rap :
sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

aku marang sliramu do ragu ning atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya sampai akhir hayat ini

back to Bridge - Reff

Percoyo opo pepujamu...
Cintaku tetap abadi ...


Sabtu, 30 April 2016

Anti Acne - Paijo

Tidak ada komentar :

Paijo paijo gaweane suloyo, Paijo paijo ra nduwe totokromo
Paijo paijo mangane godong telo, Paijo paijo raine koyo butooo...

Ono bocah ireng lethek nggegirisi, kabeh uwong seng ngematke podo mlayu bali
Marai bocah kuwi mlaku ora nganggo klambi, teler ngombe ciu surungane roti
Senengane mbendinane yo mung koyo ngono, ora mikir anak e seng cacahe wis loro
Onone mung seneng-seneng ngasi awak loyo, le bare pijetan merem melek ko petho
Paijo jenengane gede duwur awak e, karepe wong tuwane iso nggenah tur nyenengake
Tapi nyatane kok malah kewalik ane, Paijo dadi ndugal anane nyente-nyente

Woeee...
Wis jan nek di pikir malah mesak ke, wong tuwane karo bojone nangis batine
Sak bendino ngandani ora ono epek ke, Paijo malah dugem ra gelem miker ke...

Paijo paijo gaweane suloyo, Paijo paijo ra nduwe toto kromo
Paijo paijo mangane godong telo, Paijo paijo raine koyo butoo0...

Soko cilek Paijo wis kethok banggel, gaweane nongkrong nek dikandani angel. nek dolan senengane nek nggone tukang togel, golek wangsit nek kuburane Mbah Dogel
Oalah leee.. kowe kok tambah lek nggilani, hobine nyang tangan nyileh kamar nggo vcd
Wis tau konangan malah gage lungo mburi, jebule Paijo ngentek ke sabun mandiii...

Paijo paijo gaweane suloyo, Paijo paijo ra nduwe toto kromo
Paijo paijo mangane godong telo, Paijo paijo raine koyo butoo0...

Bang bang tut jendelo wowo, sopo wani ngentot di tembak rojo tuwo
Tuwo tuwo kaji rambute karek siji, sopo seng ngapusi endok ke ilang siji

Mulakno kowe kabeh nurut nek di kandani, eling karo Gusti men slamet nek ndunyo iki
Ati ati keno Adzab mati wetenge gedi, mergo kakean mangan barang ra mbejaji

Woeee...
Yen isih nglakoni cepet ndang mari, tobat karo Gusti dosane di kelongi
Ora usah mikir ndunyo seng mung mamper ngombe
Ojo wedi kere seng penting sugeh atine
Wis sak iki tumindak o seng becik
Ojo koyo Paijo senenge maling pithek
Becik ketithek olo ketoro
Ayo kabeh-kabeh do podo eling dosaaa...

Paijo paijo gaweane suloyo, Paijo paijo ra nduwe toto kromo
Paijo paijo mangane godong telo, Paijo paijo raine koyo butoo0.....

Note :
Repost dari postingan terdahulu di sini karena banyak suka dengan lirik ini jika dilihat dari analytics blog ini. Selamat bernyanyi :)